2015. szeptember 12., szombat

Németh Sándor: ÉBRESZTŐ!!!




Nem kell várni 30-40 évet, hogy Európa iszlám kontinens legyen! A kereszténység a legüldözöttebb vallás ma! Népirtás zajlik a keresztények között, a számok ezt mutatják. Feleségemmel beszélgetve erről, nyugtalanná vált a szellemünk, és mély fájdalom jött létre bennünk. NEM ÉRTEM, MIÉRT ALSZANAK A HÍVŐK? NEM ÉRTIK, NEM LÁTJÁK A HELYZETÜKET? Felszólítalak, hogy újítsd meg az Istennel való kapcsolatodat! Imádkozz! Kiálts Istenhez! Isten haragja érzékelhető! Eddig nem vettem komolyan a „négy véres hold” elméletet. De: el kell mondanom, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy van jel benne! Nagy hiba, ha ilyen jelekre nem figyelünk! Idén a negyedik veres hold szeptember 29.-én lesz! Szeptember 13. pedig az elengedés éve fejeződik be Izraelben! Nagy ünnep ez! Napfogyatkozás is lesz azon a napon. Egyértelmű, hogy a világban felgyorsultak az események. Az utolsó három elengedés-esztendő, és az év folyamán történt események:

2001: - Szeptember 11. (WTC lerombolása)
2008: - nagy gazdasági világválság
2015: - Most itt van a menekült-helyzet, az Iráni megállapodás, a melegházasságok engedélyezése, mi jön még??? Az első három azt jelzi, hogy ha ennél rosszabb jön – elindul az apokaliptikus világ.
Ma ilyen idők vannak. Isten népének föl kell készülnie a kemény megpróbáltatásokra. Vége a kényelmes keresztény életnek! Magyarországon, vagy Európában ne gondolja senki, hogy olyan lesz a szeptember, mint volt a július! Visszavonhatatlan változások történnek a jövőben! Nem lehet újabb szakadékokat létrehozni, sőt föl kell számolni a meglévőket. Küzdeni kell a bűn ellen az egyházon, a gyülekezeten, a családon belül, és egyéni szinten is. Különben Isten haragja jön rád. Nem ijesztgetés ez, csak egyet akarok vele elérni: ÉBRESZTŐT! Be kell menni az Úr sátorába, imádkozni kell, sírni kell, könyörögni kell! Nem lehetetlen Európában egy hatalmas kultúraváltás! Helyre kell állítani a szellemi, erkölcsi, igei, doktrinális egységet!

2015. augusztus 15.-Prédikáció részlet

6 megjegyzés:

  1. epp itt az ideje a kegyelem predikalasanak,mert meg tart a kegyelem szoval ebredjetek mi nem sirunk hanem orvendezunk mert a megvaltasunk kozel van.Nem ertem Nemeth Sandort miert hiv sirasra minket magunk miatt????Nekunk orvendezni kelenne hogy kozel a megvaltasunk.Egy igazi hivo Istenbe veti a bizodalmat es nem a testebe es ez a kegyelem.Hat epp ideje N.Sandornak megterni es a kegyelmet predikalni nem mixelni a torvenyel mert igy egyertelmu hogy nyugtalan es sir ha jon az Ura..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem magunk miatt kell sirni ,hanem azok miatt akik még nem ismerik az Urat. Ha valaki mixel a törvényel, az pont az aki a hiper kegyelmet hirdeti.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. ahol a bun megnovekedik ott a kegyelem annal inkabb bovolkodik (hyper).Nos Sandornyelven ez igy hangzik...ahol a bun megnovekedik a kegyelem annal inkabb hanyatlik jon az itelet.Igy az Isten ugy az Isten tessek es igy szentsegtelenul meg Isten neve azok altal akik kepviselik..nos itt az Ido hogy megtudjak ki az Ur!

    VálaszTörlés
  4. akkor a te logikad szerint minél több bünt követ el egy ember annál nagyobb kegyelem jön az életére? Ez butaság. Olvasd Pál leveleit figyelmesebben.

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég...Mondjunk hàrom miatyànkot és megoldódik minden...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.